صرافی |صرافی تهران

کار صرافی چیست – آموزش صرافی – سود صرافی – معنی صراف – شرایط تاسیس صرافی – وسترن یونیون – حواله دلار – خدمات ارزی

صرافی |صرافی تهران

کار صرافی چیست – آموزش صرافی – سود صرافی – معنی صراف – شرایط تاسیس صرافی – وسترن یونیون – حواله دلار – خدمات ارزی

کار صرافی چیست – آموزش صرافی – سود صرافی – معنی صراف – شرایط تاسیس صرافی – وسترن یونیون – حواله دلار – خدمات ارزی

بایگانی
  • ۰
  • ۰

درباره صرافی

صرافی www.sarafi-etemad.com در لغت به معنای داد و ستد انواع پول است. پیدایش آن به عنوان یک حرفه را می‌توان ناشی از نیاز مردم به تعیین و صحت وزن و عیار مسکوکات گوناگونی دانست که در قرون پیشین رواج داشتند و ناآگاهی از وزن و عیار صحیح آنها می‌توانست زیان بار باشد. صرافی ریشه بانکداری مدرن امروزی است.
http://www.sarafi-etemad.com/images/zt-iner-logo4.png

با استفاده از پول کاغذی در قرن ۱۷ و ایجاد بانکداری مدرن و نرخ تبدیل شناور بین پولهای مختلف بازارهایی مانند فورکس شکل گرفت.

تاریخ صرافیwww.sarafi-etemad.com به زمانهای قدیم باز می‌گردد.  ارسال حواله کانادا در کتاب مقدس به صرافی اشاره شده است. در زمان معبد دوم اورشلیم در حیات معبد تعداد زیادی افراد به شغل صرافی اشتغال داشتند. این افراد پولهای رومی و یونانی که دارای عکس خدایان آنها بود با پول یهودی که تنها پول قابل استفاده در معبد بود تعویض می‌کردند. عیسی مسیح در اناجیل جهارگانه با این صرافان به شدت برخورد می‌کند و آنان را کسانی می‌داند که خانه خدا را تبدیل به لانه دزدان کرده‌اند.
در زمانهای قرون وسطی در اروپا صرافی در کانادا بیشتر شهرها دارای واحد پولی خود بودند که دارای نقش حاکم آن شهر بود. وقتی یک غریبه وارد شهر می‌شد مجبور بود پول همراه خود را با پول آن شهر تعویض کند. صرافان در این زمان این پول خارجی را محک می‌زدند و آن را با پول محلی عوض می‌کردند. بیشتر انتقالهای وجه بزرگ با سکه انجام نمی‌شد و تنها به وسیله صراف از حساب یک نفر به حساب فرد دیگر منتقل می‌شد.

با گسترش پی پال کار صرافها آنها به وام دادن نیز پرداختند. شوالیه‌های تمپلار به زائران اورشلیم وام می‌دادند.
به دلیل اینکه صرافی در مالزی در امپراطوری عثمانی پولهای بسیار مختلفی مورد استفاده بود نیاز به صراف برای محک زدن و تعویض این پولها وجود داشت. به دلیل اینکه در دین یهودیت گرفتن سود بر روی پول از غیریهودی (جنتیل) ممنوع نیست در بیشتر کشورهای اسلامی شغل صرافی به صورت اختصاصی در دست یهودیان بود. اروپاییانی که از عثمانی دیدن می‌کردند ابراز می‌کردند که اقتصاد عثمانی بدون حضور این یهودیان صراف قابل ادامه نیست. بسیاری صرافان متهم می‌شدند که گوشه‌های سکه را بریده و یا در وزن آن تقلب می‌کنند
در ایران نیز به دلیل اینکه در دین اسلام سودگرفتن بر روی پول ممنوع محسوب می‌شد این تجارت به صورت کامل در اختیار یهودیان بود. در قرن نوزدهم تقریباً تمامی یهودیان شیراز به صرافی اشتغال داشتند.

آشنایی با شغل صرافیwww.sarafi-etemad.com

شغل صرافی www.sarafi-etemad.com که به شغل میلیادر ها معروف است بیشتر در ارتباط با ارز و طلا و نقره است www.sarafi-etemad.com صراف ها معمولا با معامله ارز و تبدیل ریال به ارز کسب درآمد می کنند .

شاید بیشتر شما بگویید که در ایران وظیفه بانک مرکزی است که ریال را به ارز تبدیل کند ولی این اشتباه است زیرا که بانک مرکزی فقط بر معامله های بزرگ و تقاضا های زیاد که معمولا برای تجارت و صنعت مورد استفاده قرار می گیرد رسیدگی می کنند ولی برای اینکه فردی برای سفر خارجی خود بخواهد ارز تهیه کند باید به صرافی ها مراجعه کند و وجود طلا در سبد کالای صراف ها فقط برای سود بیشتر است و اگر این مقدار خرید فروش زیاد باشد می توند در بازار هم موثر باشد .

همانگونه که در طلا فروشی هر لحظه نرخ جدیدی مشاهده می شود در ارز هم این گونه است و هر لحظه نرخ تغییر می کند و برای اینکه یک صراف متوجه شود که نرخ ارز چند است باید با بازار جهانی هماهنگ باشد که بازاری که نرخ ارز را در ایران مشخص می کند امارات متحده عربی است که صراف ها با آن در ارتباطند و این بازار هم ساعت ۱۱ صبح به بعد شروع به کار می کند که اگر قبل از این ساعت به یک صرافی مراجعه کنید حتما این کلمه را که هنوز نرخ نیومده را در صرافی ها شنیده اید و این به همین خاطر است که صرافی های امارت ساعت ۱۱ شروع به کار می کنند .

در قدیم شغل صراف ها این بود که با دادن برات به افراد و تبدیل کردن آن برات به پول کسب درآمد می کردند یعنی در این کشور براتی صادر می شد در قبال پول  ودر کشور دیگر شعبه همان صرافی در قبال برات به آن فرد پول می پرداخت .

صرافی اعتمادhttp://www.sarafi-etemad.com در ایران به رغم تکامل خود دراواخر قرن نوزدهم، با رقابت شدید بانک استقراضی روس و بانک شاهنشاهی ایران، که علاوه بر آشنایی با فنون جدید بانکداری با حمایت دولت‌های روسیه، انگلستان و ایران نیز برخوردار بودند روبرو شد. در سالهای بعد بسیاری از صرافان به ورشکستگی کشانده شدند و دیگر هیچگاه نتوانستند نقش پیشین خود را باز یابند. حواله وسترن یونیون طی چند دههٔ اخیر صرافان بیشتر در زمینه داد و ستد مسکوکات طلا و نقره و ارزهای خارجی، و به طور محدود در زمینه اعطای وام‌های کوچک، فعالیت داشته‌اند

  • ۹۵/۱۲/۱۹
  • امیر محمدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی